Що їдять метелики?

Метелики їдять нектар в природі. Приготувати нектар нескладно. На півсклянки води потрібно додати ложку цукру або меду. Розмішати до повного розчинення. Налийте нектар в пробку від будь-якої пластикової пляшки. Якщо Ви поставите перед метеликом палець і будете рухати на неї вона сама переповзе Вам на руку. Акуратно взяти метелика іншою рукою НЕ ЗА КРИЛА, а за плечі, де крильця кріпляться до черевця. Постарайтеся сильно не тиснути на метелика.

 

Як годувати метелика?

Візьміть однією рукою метелика, а іншою зубочистку і з її допомогою розмотайте хоботок метелики, направивши його в воду. Метелика утримуйте. Якщо метелик голодна вона відразу сама розмотати хоботок і буде пити. Якщо метелик не виривається, то її акуратно можна відпустити і вона буде продовжувати пити сама. Зазвичай метелик їсть 3-5 хвилин. Коли метелик нап’ється, вона сама полетить. Годувати необхідно кожен день бажано вранці.

 

Скільки живуть метелики?

При належному догляді і якщо метелика кожен день годувати нектаром, він може прожити тиждень, деякі види 2 тижні. У природі метелики стільки не живуть, так як ними хочуть поласувати різні птахи і хижі комахи. У Вас в квартирі метелик може прожити набагато довше і при цьому порадувати Вас своєю легкою літньою красою. Метелики як і багато інших комах прагнуть до світла, тому вдень вони будуть розташовуватися на фіранках і підвіконнях вікон, а ввечері прагнути до лампам люстр і світильників.

За додатковою консультацією Ви завжди можете зателефонувати нам по тел. 067-353-0-353 або написати нам на e-mail: kupi.babochek@gmail.com