• слайдер бабочкарий

Хотите удивить оригинальным подарком? Предлагаем Вам купить живых бабочек и порадовать близких незабываемым сюрпризом1

Тропічні метелики

Купити тропічних метеликів можна на будь-яке свято. Вони будуть доречні в День народження дитини, коханої дівчини. Їх можна подарувати на ювілей, весілля і навіть в День закоханих, на 8 Березня.

У різних країнах світу існують власні традиції, пов'язані з метеликами. Так, подарований на весіллі нареченій метелик в країнах Східної Азії вважається символом вічного і чистого кохання. В Японії кажуть, що побачена в житло метелик пророкує приємні зміни в будинку, благополуччя. І не варто забувати про повір'я, що нашептав випущеному в небеса комасі бажання обов'язково збудеться!

tropicheskie_babochki

А якщо найближчим часом свята не передбачаються, купити метелика в компанії «Подаруй Чудо» можна навіть без приводу. Просто так, щоб доставити приємні моменти коханій людині.

Чому варто купити тропічного метелика

  • Метелики здатні оживити свято і стати прикрасою приміщення. Вони легко приживаються в домашніх умовах.
  • З прекрасними комахами можна робити шикарні фото і відео.
  • Тропічні метелики - хороший засіб від стресу. Їх крильця і політ заспокоюють, піднімають настрій.

І зовсім не важливо, який екземпляр Ви вирішите купити:

  • Місячна;
  • Коцебу;
  • Лайм;
  • Ніч;
  • Зебра

чи інші. Всі вони гідні уваги і є прекрасним подарунком для дітей і дорослих.

Як вибрати тропічного метелика

Хочете купити метелика в подарунок? Вибирайте з представлених на сайті варіантів! Перш ніж оформити замовлення, рекомендуємо уточнити у менеджера наявність вподобаного екземпляра, так як не всі з них доступні до продажу протягом року.

На сайті представлені тропічні метелики з різним розмахом крил. У більш дрібних представниць комах він досягає від 6 до 10 см. Їх особливість - лякливість і стрімких політ. Розмах крил великих метеликів може досягати від 10 до 15 см. Такі екземпляри більш спокійні і з ними можна робити нескінченну кількість Селфі.

У чому дарувати тропічну метелика

Будь-яке свято унікальне, як і побажання замовника. Одні в якості упаковки вибирають перев'язані стрічкою об'ємні листівки, інші - красиві подарункові коробки, які також можна купити на сайті компанії «Подаруй диво».

У такій коробці досить повітря, щоб живий метелик до моменту дарування відчував себе комфортно. Якщо ви не впевнені з вибором можна звернутися за допомогою до наших представників. Ми не тільки допоможемо підібрати найбільш підходящого для нагоди метелика, але і красиву упаковку.

Контакты

телефоны: (067) 353-0353 kupi.babochek@gmail.com Киев: Софиевская Борщаговка,
ул. Сагайдачного 15
Днепр: ж\м Победа-6
переул. Салтыкова-Щедрина 26а Доставка бабочек осуществляется в любой город (Днепр, Харьков, Одесса, Львов, Запорожье, Киев)

Купить живых бабочек в Киеве можно тут:

Купить живых бабочек в Днепре можно тут: